Park Lake 3 – o locatie deosebita, apartamente cu vedere la lac si parc la scara

Park Lake Residence 3 este noul proiect rezidential al municipiului Cluj-Napoca, amplasat ideal pe Str. Galati nr. 6, langa Iulius Parc, intre cele doua lacuri Gheorgheni.

De ce sa achizitionati un apartament la Park Lake Residence 3?

Locuintele se pliaza perfect pe viata omului contemporan activ, care simte nevoia sa se inconjoare de liniste atunci cand ajunge acasa. Situat la KM 0 al orasului, ansamblul rezidential ofera avantajul de a se ajunge usor si rapid in orice parte a municipiului, se situeaza in imediata apropiere al centrului comercial Iulius Mall si ofera posibilitatea recrearii datorita parcului Iulius recent amenajat.

A locui langa lacuri inseamna aer curat, o atmosfera destinsa creata de o priveliste minunata si posibilitatea de a desfasura activitati de agrement in apropierea resedintei. In timpul verii, datorita vegetatiei parcului si prezentei lacurilor in imediata vecinatate, aerul devine mult mai usor respirabil, fiind mai racoros, umed si lipsit de cantitatile mari de praf existente in alte zone ale orasului.

Pentru ca in ziua de astazi timpul este un factor atat de pretios, prezenta statiilor pentru mijloacele de transport in comun este un alt mare avantaj, facilitand posibilitatea de a va deplasa in orice punct al orasului intr-un timp scurt. Iulius Mall, unul dintre elementele ancora ale municipiului Cluj-Napoca, se situeaza la exact lângă Park Lake Residence 3. Shopping, supermarket, zona bancara, foodcourt, clubul de sport Worldclass – toate le veti gasi la „doi pasi de casa”.

De asemenea, in imediata vecinatate a complexului rezidential se situeaza Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor a prestigioasei Universtitati „Babes-Bolyai”. Cu mii de studenti care urmeaza anual cursurile acestei facultati, decizia de a investi intr-o locuinta in Park Lake Residence nu poate fi decat una foarte avantajoasa, cererea de apartamente in regim de chirie fiind una foarte ridicata.

 

Asadar, business, shopping si destindere la cativa pasi de casa!
Park Lake Residence este o adevarata oaza de liniste in inima Clujului!

Park LakeLocalizare